Halloween on taas hiipinyt aivan kulman taakse, joten on aika pohtia halloween-koristeluita. Halloweenin teemavärit ovat musta ja oranssi, joten moni talo sisustetaankin juuri kyseisillä väreillä. Mustan ja oranssin sekoitusta voi hyödyntää niin tekstiileissä, kynttilöissä kuin ulkovaloissakin. Kaikki riippuu siitä, miten hillittyä tai räiskyvää omassa kodissa haluaa olevan.

Jos kotona järjestetään halloween-juhlat, kannattaa silloin panostaa kunnolla. Kotiin voi tuoda lepakoita, hämähäkkejä, kummituksia ja kaikkea muuta pelottavaa. Samaa sisustustyyliä voi hyödyntää myös sisustustyynyissä, verhoissa, matoissa ja pöytäliinoissa. Esimerkiksi pitkä käytävämatto kutsuu ihmiset juhliin. Käytävämaton ideana on kuitenkin se, että siinä voi olla esimerkiksi verisiä kädenjälkiä. Ne pelottavat taatusti jokaista juhliin kutsuttua heti ensihetkistä lähtien.

Sisustus voi käsittää myös monia muita ideoita, kuten pihalle tehtyjä kurpitsa-asetelmia. Kurpitsojen kaivertaminen on hauskaa puuhaa, jota voi tehdä vaikkapa yhdessä perheen kanssa. Mitä enemmän kurpitsoja on, sitä paremmalta piha näyttää. Kurpitsoille voi kaivertaa myös erilaisia naamoja, jotka piristävät tunnelmaa. Kurpitsoita ei kuitenkaan kannata kaivertaa kovin monta päivää ennen juhlia, sillä ne eivät kestä pitkään hyvänä. Myös halloweenina kannattaa muistaa ympäristöystävällisyys kierrättämällä kurpitsat halloweenin jälkeen.

Kun sisustus on mietitty viimeisen päälle valmiiksi, on aika alkaa miettimään asua ja meikkiä. Hurja halloween meikki pelottaa ja saa jokaisen vieraan tuntemaan olevansa kananlihalla. Halloween-juhlissa voi olla myös tietty teema, joka jatkuu sisustuksesta ruokatarjoiluun ja asuihin. Koska juhla on vain kerran vuodessa, kannattaa sen eteen nähdä vähän vaivaa.

Author miia
Published
Categories Uncategorized
youplay