Juuttimatot ovat juuri nyt erityisen suosittuja myös suomalaisissa kodeissa, sillä yhä useampi suomalainen uskaltaa jo heittäytyä boheemiin tyyliin. Boheemi tyyli näkyy jopa monen somevaikuttajan kodissa, joten ei olekaan mikään ihme, että juuttimatot ja muut luonnonmateriaaleista valmistetut sisustustuotteet tekevät nyt kauppansa Suomen markkinoilla! Esimerkiksi Sara Sieppi on tullut tunnetuksi boheemista kodistaan. Erilaisia oppaita boheemiin sisustamiseen löytyy jo ilahduttavan paljon, joten niistä ja somevaikuttajien erilaisista boheemiatyyliä uhkuvista somekanavista kannattaa ammentaa inspiraatiota myös omaan kotiin! Parhaimmillaan boheemityyli tuo kotiin ihanaa huolettomuutta ja hallittua epäsäännöllisyyttä!

Mistä juuttimatto boheemiin kotiin?

Laadukas juuttimatto boheemiin kotiin löytyy Trendcarpetilta! Surffaile suoraan verkkokaupan Hamppu-matot & Juutti-matot -osastolle. Juuttimattojen lisäksi myös hamppumatot sopivat hyvin boheemiin sisustukseen, joten kannattaa katsastaa niiden valikoimat samalla kertaa ja valita samaan tilaukseen kerralla useampia hamppu- ja juuttimattoja. Ja jos budjetti vielä kestää, niin samalla kannattaa kurkata myös itämaisten mattojen osasto, sillä nekin tuovat boheemiin kotiin upeaa ja viihtyisää tunnelmaa.

Voit selailla Trendcarpetin hamppu- ja juuttimattoja värin, pituuden, leveyden ja hinnan perusteella. Näppärät hakutoiminnot auttavat sinua löytämään kotiisi parhaiten sopivimmat vaihtoehdot helposti ja nopeasti. Löydät Trendcarpetilta myös monia erilaisia hamppu- ja juuttimattojen muunnelmia, sillä mattoja on saatavilla monenlaisissa ilmeissä. Osa matoista on värjättyjä ja mattoja löytyy myös pyöreinä. Viimeistelemätön ulkonäkö on kuitenkin ominaista kaikille verkkokaupan hamppu- ja juuttimatoille ja moni niistä näyttääkin siltä kuin se olisi valmistettu kiertämällä, eikä kutomalla. Tällainen hieman resuinen rustiikkinen ulkonäkö iskee erityisesti boheemin sisustajan silmään.

Miksi juuttimatto sopii niin hyvin boheemiin kotiin?

Juuttimatot valmistetaan kasvikuiduista, mikä tekee niistä luonnollisia valintoja. Luonnollisuutensa lisäksi juuttimatot ovat vahvoja sekä kestäviä. Nämä ominaisuudet ovat tyypillisiä useimmille kasvikuiduille ja koskevat myös hampusta valmistettuja mattoja. Puhtaista luonnonmateriaaleista valmistettuina nämä matot ovat ekologisia valintoja, joita voi hankkia boheemiin kotiin hyvällä omallatunnolla. Mattojen 100 % luonnollisuus tekee niistä erityisen houkuttelevia ja niiden mukana boheemiin kotiin tuleekin samalla pieni pala luontoa! Boheemin kodin sisustuksessa juuttimatot ovatkin kuin piste I:n päällä. Juuri nyt kaipaamme boheemin tyylin mukanaan tuomaa huoletonta tunnelmaa aivan erityisen paljon, sillä huoleton tunnelma voi auttaa meitä luomaan kodeistamme turvasatamia, joissa on mukava olla silloinkin, kun ympärillä riehuu vaikea ja ahdistava virusepidemia!

Author miia
Published
Categories Uncategorized
youplay