Taulut ja julisteet sopivat jokaiseen kotiin. Monet kokevat ne hyviksi sisustuselementeiksi, sillä ne voi ripustaa seinälle. Sillä tavoin ne eivät vie paljoa tilaa, joten ne sopivat myös pieniin koteihin ja huoneisiin. Julisteet ovat enemmän rentoja ja vapaamuotoisia, mutta niihinkin saa arvokkuutta kehysten avulla. Upeat kehykset näyttävät hyviltä julisteen ympärillä ja saavat julisteen nousemaan huomion keskipisteeksi. Erityisesti taidejulisteet ja näyttävät kehykset sopivat hyvin yhteen, mutta toki myös vaikka lastenhuoneen julisteet voi kehystää. Kehyksiä on moneen lähtöön ja jo kehykset itsessään voivat olla yksi sisustuselementeistä. Kehysten valikoimaan kannattaa siis kiinnittää huomiota, sillä joukosta löytyy varmasti kunkin kodin värimaailmaan sopivia tuotteita.

Taulut kuuluvat jokaisen kotiin

Monesti saatetaan ajatella, että taulut ovat ainoastaan taiteen harrastajille ja taiteen tuntijoille. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa, eikä kaikkien taulujen tarvitse olla kalliita tunnettujen taiteilijoiden töitä. Taulu voi olla vaikka itse maalattu tai oman lapsen taideteos. Sellaisilla tauluilla on runsaasti tunnearvoa ja nekin ansaitsevat tulla nähdyksi. Tärkeintä on, että taulu sopii kodin henkeen ja värimaailmaan. Tauluja voi ripustaa mihin tahansa huoneeseen aina eteisaulasta makuuhuoneeseen tai vaikka wc-tiloihin. Taulu voi piristää tilan tunnelmaa. Sen vuoksi taulut säilyttävät suosionsa, sillä niitä on mukava katsella huoneessa kuin huoneessa. Toki myös arvokkaat taulut sopivat hyvin kodin seinille. Arvokkaat taulut vaativat kuitenkin arvoisensa tilan. Mitä arvokkaampi taulu on, sitä paremmin se tulee suojata. Arvokkaat taulut tulee kehystää ainoastaan alansa ammattilaisella, joka osaa hoitaa homman siten, että taulu ei vahingossakaan vahingoitu kehystämisen aikana.

Taulut ja julisteet tuovat esiin kodin asukkaiden persoonaa

Tauluilla ja julisteilla voi viestiä omista mielenkiinnon kohteistaan. Esimerkiksi nuoriso saattaa ripustaa huoneensa seinille bändien ja artistien tai näyttelijöiden kuvia. Niillä kerrotaan siitä, ketä fanitetaan. Jos harrastuksena taas on esimerkiksi ratsastaminen, voi huone täyttyä hevosten kuvista. Harrastukset ja mielenkiinnon kohteet tuodaan mieluusti kaikkien nähtäville. Kun seinillä on itselle tärkeitä kuvia, on huoneessa myös mukavampi tunnelma. Oman persoonan näyttäminen ei rajoitu ainoastaan lapsiin ja nuoriin, vaan myös aikuiset voivat ilmaista omaa persoonaansa julistein ja tauluin. Esimerkiksi vanhoista elokuvista pitävät voivat ripustaa seinälle Marilyn Monroe -julisteen tai vanhan elokuvajulisteen. Ne kertovat siitä, mistä kodin asukkaat pitävät ja mitkä ovat heille tärkeitä asioita. Omaa persoonaansa voi tuoda esiin monin eri tavoin.

Author miia
Published
Categories Uncategorized
youplay