Näin keväisin monella saattaa tulla halu saada kotiinsa jotain uutta ilmettä. Joku voi hankkia uusia huonekaluja, toinen taas saattaa haluta rakentaa uuden terassin. Lisäksi myös esimerkiksi tapetointi on suhteellisen helppo tapa uudista kodin ilmettä. Sen voi yleensä tehdä itsekin, mikäli ei ole peukalo aivan keskellä kämmentä. Silloin voi pistäytyä https://www.kotitapetti.fi/ osoitteessa katselemassa uusia tapetteja kotiinsa.

Mitä muita helppoja tapoja sitten oikein on, joilla voi uudista kotinsa ilmettä? Jos olet kiinnostunut kodin ehostuksesta ja sisustamisesta lue tästä artikkelista lisää. Annamme hyviä vinkkejä, joilla saat kotiisi kaivattua uudistusta pienellä vaivalla.

Tapetointi

Yksi kodin uudistamisen keino on siis tapetointi. Sen saa tehtyä suhteellisen helposti ja pienellä vaivalla. Se on siitä hyvä keino, että koko talon seiniä ei tarvitse kerralla tapetoida, vaan voi tehdä vain tehosteeksi vaikka vain yhden seinän. Esimerkiksi jos talon seinät ovat kauttaaltaan vaalean sävyiset, niin vaikkapa eteisen ison seinän tapetointi tummalla tapetilla, saa aikaan hienon vaikutelman. Jos taas innostuu tapetoinnista oikein urakalla, niin tapetointia voi tehdä pikku hiljaa eteenpäin vaikka koko talon seiniin. Silloin ei tarvitse kerralla urakoida kaikkia. Monet osaavat tehdä tämän itse, vaikkei olisi aiempaa kokemustakaan. Jos hankit tapetit netistä tai liikkeestä, niin saat yleensä neuvoja mukaan, miten tapetointi tulee tehdä. Lisäksi internetistä löytyy useita sivustoja, joilla on kuvien ja videoiden kanssa kerrottu miten se tehdään.

Kodin tekstiilien uusiminen

Jos et halua ryhtyä remontoimaan tai tapetoimaan, etkä halua käyttää mitään varsinaisia työkaluja, niin yksi hyvä tapa uudistaa kodin ilmettä, on uusia tekstiilit. Kun hankkii uudet verhot, olohuoneen tyynynpäälliset, matot ja ehkä viltin sohvalle, niin saa helpolla täysin uuden ilmeen ilman remontointia ja työkaluja. Monet käyttävätkin tätä tapaa kodin uudistamiseen. Nykypäivänä ollaan hyvin kiireisiä, joten kaikilla ei välttämättä ole aikaa isommalle remontille. Silloin kodin ilmeen voi uudistaa uusilla tekstiileillä.

Author miia
Published
Categories Uncategorized
youplay