Muotitietoinen näyttää osaamistaan vaatekaapilla – mutta myös kodillaan. Kannattaa tietenkin muistaa, että vaatekaapin voi aina pistää kiertoon, mutta esimerkiksi sohva on pysyvämpi hankinta. Siksi kannattaakin hyödyntää muoti-ilmiöitä sisustusvalinnoissa vain pienissä määrin: vaikkapa muotikuosilla varustettu sisustustyyny on usein rationaalisempi ratkaisu kuin vaikkapa sänky.

Jos kuitenkin päädyt suurempaan hankintaan, pidä mielessä https://www.freedomrahoitus.fi/, josta voit saada apua unelmasi rahoittamiseen.

Onneksi nykyään on kuitenkin tarjolla runsaasti pieniä sisustuselementtejä, joilla saa muutettua koko sisustuksen luonteen. Moderni sisustus itsessään on usein melko yksinkertaista ja väritöntä, mutta vaikkapa värillisillä yksityiskohdilla voi saada aikaan suuren muutoksen. Poimi tästä artikkelista talteen parhaat vinkit siihen, millainen look on muodissa juuri nyt – ja tee kodistasi jokaisen fashionistan unelmaluola.

1. 80-luku rulaa

Kun etsit inspiraatiota tämän syksyn tyylikkäimpään kotiin, kaiva esiin vanhat perhekuvat siltä niin pelätyltä 80-luvulta. Älä kuitenkaan kiinnitä huomiotasi siihen Taina-tädin permispehkoon, vaan suuntaa katseesi kuvan taustaan. Millaisia sisustuselementtejä näet? Poimi parhaat löytösi ja kokoa ne omaan kotiisi sulostuttamaan modernia ilmettä!

2. Kerrokset kunniaan

Syksyn muotiin kuuluvat olennaisesti kerrokset – miksei hyödyntäisi tätä siis sistuksessakin? Kerroksittain pinotut pöytäliinan saavat aikaan mukavat kodikkaan efektin ja voit vaikkapa koota sisäkkäin erivärisiä lasiastioita ja saada aikaan varsinaisen kodin katseenvangitsijan.

3. Epäsymmetria luo mielenkiintoisen efektin

Epäsymmetria toimii asusteissa – mutta myös kodin elementeissä! Tämä on trendi, joka on helppo ottaa käyttöön. Voisitko vaikka tyrkätä kotisi sisustustaulut vähän vinoon saadaksesi aikaan upeita epäsymmetrisiä asetelmia!

4. Villi länsi näkyy sisustuksessakin

Villistä lännestä riittää muoti-inspiraatiota fashionistoille vielä nykyäänkin. Miten voisit hyödyntää tämän trendit myös kotona? No helposti! Kun hankkimasi cowboy-buutsit eivät enää käy ulkojalkineeksi kelien kylmettyä, sujauta ne huoneen nurkkaan mielenkiintoiseksi sisustuselementiksi! Viimeistele villiä länttä puhkuva look asettelemalla päälle cowboy-hattu ja ehkäpä pari suortuvaa kullanväristä heinää.

5. Kukkakuosi toimii jälleen

Kukkakuosi on tuttua jo lapsuudesta: mummojen olkkarit tunnetusti pursuavat tätä kuosia! Sen sijaan että piikittelisit mummoasi kukkakuosista, nyt voit kerrankin pistää sen hyötykäyttöön! Anele siis mummolta lainaan muutama sisustustyyny tai verhot, niin olet hetkessä muodin huipulla.

6. Ruudut rokkaavat nyt väreissä

Ruutukuosi ei sinänsä ole mikään uusi muotivillitys, se kun tuntuu puskevan pinnalle aina silloin tällöin kunnolla koskaan katoamattakaan. Nyt tämä ilmiö on kuitenkin saanut piristysruiskeen väreistä. Kokeile siis perinteistä ruutukuosia, mutta älä pelkää leikitellä hulluimmillakaan väreillä! Rohkein hyödyntää treeniä suuremmassa mittakaavassa, kuten pussilakanasetissä tai jopa mattona. Värikkäillä ruuduilla saat hetkessä graafisen sisustuselementin piristämään huoneen ulkonäköä. Se ei kaipaa kaverikseen paljon muuta, sillä värikkäät ruudut ansaitsevat kaiken mahdollisen huomion.

7. Viidakko on nyt irti myös kotona

Viidakko näkyy uuden Viidakkokirja-elokuvan ansioista nyt joka paikassa valkokankaita myöten. Mikset siis jatkaisi trendin esittelyä kotonakin? Viidakon tunnelmaa voit saada monenlaisista asioista: puiset kulhot, vihreät kasvit, eksoottiset kukat, trooppinen hajuvesi saavat lookin aikaan hetkessä. Tiikeri- ja leopardikuvio on suosittua monenlaisissa sisustusesineissä, ja kaikkein rohkein hankkii vaikkapa täysin leopardikuvioisen sohvan, joka toimii koko kodin keskipisteenä.

Author miia
Published
Categories Uncategorized
youplay